Öltözködjünk

Ezekért a menyasszonyi ruhákért őrül meg most a világ

Jogában áll hallgatni – de nem az esküvőn. Itt nyilatkozni kell: fehéren-feketén. Igen, vagy nem. Mi lenne, ha az egész esküvő ennek hangulatában épülne fel? Irány a bicolor világ – fehéret keverünk feketével!

Menyasszonyi ruha

A fehér menyasszonyi ruha nem újdonság. És a fekete? Na jó, legyen fehér és fekete! Csipke, derékkötő, szalag, tüll – rengeteg trükk és megoldás, hogy ne legyen hétköznapi a bicolor menyasszonyi ruhád.

Bicolor esküvő - imádni fogod!
Bicolor esküvő - imádni fogod!

Csokor

Van fekete virág? Kis fantáziával miért ne lehetne? Fekete tulipán, fekete kála, de akár fekete rózsa is. A fekete-fehér menyasszonyi csokorban azonban keveredhet a többféle fehér a különféle fekete dekorelemekkel. A csokor eldobásakor viszont vigyázni kell: a zebrák is azért fekete-fehér csíkosak, hogy menekülés közben a csorda megzavarja az oroszlánt…

Bicolor esküvő - imádni fogod!

Koszorúslányok feketében?

Ötezer éves szabály, hogy az esküvőn ne viseljenek a lányok fehéret, feketét vagy pirosat. De a szabályok azért vannak, hogy ne tartsuk be őket olykor. Itt szabad, sőt, elvárt a “kis fekete” az esküvőn. És ha megnézed, nem is mutat rosszul az esküvői fotókon. Gyászolnak a lányok? Lehet. Csak nem tudni, hogy azt, hogy elvesztette egy barátnőjük a függetlenségét vagy azt, hogy nem ők vannak a fehér ruhában…

Bicolor esküvő - imádni fogod!
Nézd meg a dekorációt, a meghívókat és a tortát is a Ceremóniamester blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top