Öltözködjünk

A ruha alatt sikkesen – őszi fehérneműkörkép

Az illatod és a fehérneműd a – részben vagy egészben – láthatatlan ruháid. Ennek ellenére, illetve talán éppen ezért meghatározzák azt is, hogy érzed magad akár állig felöltözve. Az aktuális őszi fehérnemű-kínálatból szemezgettünk, és illatokat is ajánlunk minden egyes darabhoz.

Kacérkodj!

A pink a legcsajosabb szín, a ruha alatt is. Ha jól érzed magad benne, bármely életkorban viseld bátran! A pink alsóneműhöz pedig igazi rózsaszín illat dukál.

1.	Tezenis - Escada Joyful,  2.	Marks & Spencer - Versace ’Bright Crystal’, 3.	Intimissimi - Prada ’Candy Florale’
1. Tezenis – Escada Joyful, 2. Marks & Spencer – Versace ’Bright Crystal’, 3. Intimissimi – Prada ’Candy Florale’

 

A fekete az új fekete

A fekete az örök kedvenc. Választhatsz belőle selyem vagy csipke anyagú modellt, de ha kicsit merészebb vagy, az extrémebb szetteket is bevállalhatod!

1.	Intimissimi – Bvulgari ’Jasmin Noir’ 2.	Mango – Dolce & Gabbana ’The One Desire’ 3.	Intimissimi – Roberto Cavalli ’Nero Assoluto’
1. Intimissimi – Bvulgari ’Jasmin Noir’ 2. Mango – Dolce & Gabbana ’The One Desire’ 3. Intimissimi – Roberto Cavalli ’Nero Assoluto’

 

Szolid szépségek

A fehér vagy ekrü színű fehérnemű sem unalmas, ha olyan szépen kidolgozott és finom, mint például ezek a modellek. Ha pedig még őrzöd a nyári barnaságod, nincs is olyan szín, ami szebben kiemelné.

1.	F&F – Dior ’Miss Dior’ 2.	Marks & Spencer – Calvin Klein ’Endless Euphoria’ 3.	Intimissimi – Lancome ’La vie est belle’
1. F&F – Dior ’Miss Dior’ 2. Marks & Spencer – Calvin Klein ’Endless Euphoria’ 3. Intimissimi – Lancome ’La vie est belle’

 

Macskásan

Elő a karmokkal! Itt az ideje, hogy valami újdonságot is kipróbálj, ha eddig nem voltál a minták szerelmese. A leopárd lenyomatú szettek idén is hatalmas slágerek, tehát gyorsan szerezz be egyet! Meglátod, megunhatatlan – a pasid is mindig repetát fog kérni belőle!

1.	Mango – Chloé ’by Chloé’ 2.	Tezenis – Burberry ’ My Burberry’ 3.	H&M – Gucci ’Premiere’
1. Mango – Chloé ’by Chloé’ 2. Tezenis – Burberry ’ My Burberry’ 3. H&M – Gucci ’Premiere’

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top