Öltözködjünk

Betegségének köszönheti, hogy sikeres cipőtervező lett

Amikor Rebecca Saxonnál 27 éves korában pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak, azt hitte, vége az életének.

A fiatal nő nagyjából a kórházi kezelések felénél járt, amikor esküvői cipőket kezdett tervezni. “Elhatároztam, hogy összeszedem magam, és legyőzöm a rákot. A vázlatok jelentették a kiutat, ezeknek köszönhetően tudtam végigcsinálni azt a sok órát, amit a kórteremben töltöttem” – mesélte.

Rebeccát mindig is érdekelte a divat, ám a betegsége előtt marketingmenedzserként dolgozott, nem a divatszakmában. Ám ahogy készültek a cipőtervek, arra jutott, hogy ebből akár üzletet is csinálhatna. Miután 2011-ben felgyógyult a betegségéből, beindította a vállalkozását, melyben a saját tervezésű, kék talpú esküvői cipőit kezdte árulni. Sikere lett.

Betegségének köszönheti, hogy sikeres cipőtervező lett

A már 31 éves Rebecca mostanra teljesen a cipőtervezésből él, és bár élete végéig gyógyszereket kell szednie, úgy néz ki, hogy a rákot is sikerült legyőznie.

“Nem tudom mit csinálnék ma, ha nem megyek keresztül azon, amin keresztülmentem. Sosem tudhatod, honnan jönnek a nagyszerű ötletek. Remélem, másokat is inspirálhatok.”

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top