Öltözködjünk

Ezt árulják ősszel a sztárok

A divat- és kozmetikai márkáknak továbbra is megéri modellek helyett jóval drágábban megszerezhető hírességekkel reklámozni a termékeiket. 2014 őszén még mindig csábító olyan ruhákat hordani, azzal sminkelni és úgy illatozni, mint a sztárok...

Rita Ora – Roberto Cavalli

A Rita Oráról készült szexis, dívás sorozat méltó ihletőjéhez, Marilyn Monroe-hoz. A siker érdekében még egy majdnem topless fotót is bevállalt az énekesnő.

Lady Gaga & Tony Benett – H&M

A látszat csal! A nagy korkülönbség ellenére igencsak összeszokott párost alkot a két énekes – hamarosan egy közös albumot is a piacra dobnak! A kampányképek novemberig szupertitkosak, ám néhány elcsípett backstage fotó erejéig betekintést nyerünk a H&M karácsonyi kollekciójába.

David Beckham – H&M

Mi lehetne David Beckhamnél jobb? Hát David Beckham kisnadrágban! A szívtipró idén sem volt rest megmutatni félmeztelen testét a rajongók előtt. Mit is mondhatnánk… maga a cikk szerzője is közéjük tartozik!

Amy Adams – Max Mara Accessories

A szexi színésznő már túl van pár divatreklámon, a Max Mara arcaként Jennifer Garnert váltotta le. A márka már jó ideje ugyanazt a sötét hátteret használja reklámfotózásaihoz, amit egyedül Amynek sikerült feldobnia.

Selena Gomez – Adidas Neo

A celeb téglabiztosan tartja helyét a pletykalapok címlapján, hiszen állandó témát ad az, hogy együtt van-e Justin Bieberrel vagy sem. Akit viszont nem a privát élete érdekel, az nyugodtan gyönyörködhet ezekben az üde fotókban, amik az Adidas limitált szériájú NEO kollekciójához készültek.            

Szépségnagykövetek

L’Oréal Paris

Még felsorolni is nehéz lenne azokat a hírességeket, akik a világhírű sminkmárkát reklámozták, ám nemrég bemutatták új, 2014-es őszi/téli plakátlányaikat. Blake Lively, Zoe Saldana, Jane Fonda, Laetitia Casta, Julianne Moore, Eva Longoria, Freida Pinto és még pár nagyágyú együtt állt modellt, hogy a márka legújabb tűzpiros rúzsát reklámozzák.

Linda Evangelista – Dolce & Gabbana

A szupermodell közel az 50-hez is fantasztikusan néz ki, amit egyebek mellett a botoxnak is köszönhet. Nem is csodáljuk,hogy az olasz luxusmárka felkérte legújabb alapozójának reklámozására, ami feszességet és tónusos arcbőrt ígér…

Rihanna – MAC Cosmetics

A énekesnőnek vérében van a feltűnés, ezúttal neonzöld hajjal, szupermodelleket megszégyenítő módon pózol a kozmetikai márka plakátján. A MAC Viva Glam termékei amilyen feltűnőek, annyira jó célt szolgálnak: minden egyes cent az AIDS betegek számára megy.

Adriana Lima – Maybelline

A Victoria’s Secret legszexibb angyalkája korábban már 6 évig volt a kozmetikai cég arca, most pedig újból nekivág a szépségiparnak.

Lupita Nyong’o – Lancôme

Épp itt volt az ideje, hogy az Oscar-díjas Lupitát is felkérjék modellnek! A Lancôme fotóira rendkívül büszke színésznő a “szépség szabadságát” prezentálja a képeken – ennek megfelelően szolid sminkkel, visszafogottan láthatjuk.

 Kristen Stewart – Balenciaga ’Rosabotanica’

Az unott fejjel, ruha nélkül pózoló egykori vámpírlány aligha hozta meg a kedvünket a Balenciaga új parfümjéhez. Kár, mert a szép színésznő a Chanelnél bizonyította már, hogy rendkívül jó modell-alapanyag.

Miranda Kerr – Escada ’Joyful’

A szupermodell életébe talán mindenki bele szeretne kóstolni egy kicsit! A Joyful (azaz vidámság, jókedv) nevű parfüm is az ő álomszerű életéből kínál nekünk pár cseppnyi örömmámort – amire van is kereslet, abból kiindulva például, hogy nemrégiben egy nő Miranda Kerr-hasommássá plasztikáztatta magát..

Alicia Keys – Givenchy ’Dahlia Divine’

A múzsa képében Alicia Keys énekesnő, aki az időtállóságot és a szenvedélyességet szerette volna képre vinni élete első kozmetikai plakátján. A kampány egyébként nemhiába sikeredett nagyon művészire, hiszen Tim Walker divatfotós fényképezte.

Gwyneth Paltrow – Hugo Boss ’Ma Vie’

A fekete-fehér kampányképen Gwyneth New York egyik elit negyedében sétálgat, a modern nőt megtestesítve. A rózsaszínű üvegcse ezenfelül semmi újat nem kínál, sőt: még az illata is kísértetiesen hasonlít elődeihez.

Rita Ora – DKNY ’MYNY’

A pezsgő New York és az örök vidám énekesnő párosa tökéletes kombináció! A kis szívecske alakú üveg formázott teteje a város felhőkarcolóit szimbolizálja, a parfüm illata pedig ugyanolyan élettel teli, mint a kampányképek, na meg persze maga Rita Ora is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top