Öltözködjünk

A KREA végzős diákjainak divatbemutatója

Június 21-én mutatkoztak be a KREA végzős divattervezői a múzeumok éjszakáján a Szépművészeti Múzeumban. Izgalmas kollekciókkal és dinamikus látványvilággal várták a látogatókat.

A KREA Kifutó programja a végzős divatstylistok sorozatainak vetítésével kezdődött, akik vizsgamunkájukban a korunkat érintő kérdésekre reflektálnak. Az összeállítások az érzékelés, a felfedezés, majd a közölni vágyás mechanizmusát vették alapul. Korunk meghatározó jelenségei, mint Cindy Sherman önarcképei vagy Zagar zenei világa jelentettek inspirációs alapot a leendő designereknek. A képeken kapcsolatok alakulnak ki, amelyek múltidézők, ugyanakkor a jövőbe is tekintenek, és ismerős érzésekről mesélnek nekünk

A KREA végzős diákjainak divatbemutatója

A 2014-ben végző divattervezők olyan inspirációs források mentén dolgoztak, melyek tükröt mutatnak a minket körülvevő izgalmas világ részleteinek. A múlt és a jelen művészeti irányzatai, eseményei, épületei, jeles művészei egyaránt szerepet játszottak a vizsgakollekciók készítése során. A mozgás, a fény és az optika jelenségének összefüggései, a modern anyaghasználat és technológia újítások metszetét mutatják az elkészült öltözékek és kiegészítők.

Tudd meg a részleteket! Még több kép és info a VoilaMode blogon!

A KREA végzős diákjainak divatbemutatója
A KREA végzős diákjainak divatbemutatója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top