Öltözködjünk

11 éves ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Halle Berry

Nem mintha ez baj lenne, sőt.

A világsztárok rendszerint a legnevesebb divatházak legújabb kollekcióinak darabjait viselik a vörös szőnyegen, sőt gyakran előfordul az is, hogy exkluzív, mások számára (még) nem elérhető modelleket kapnak a divattervezőktől. Halle Berry azonban ezúttal eltért ettől a szokástól, ugyanis a minap a kínai filmipar legjelentősebb gáláján, a Huading-díjátadón az Elie Saab divatház 2003-as couture-kollekciójából való ruhában jelent meg.

Mindezzel egyáltalán nem követett el divatbakit, ugyanis az aszimmetrikus vonalú, fekete, virágmintákkal díszített estélyi a legkevésbé sem tűnt divatjamúltnak, ráadásul tökéletesen állt a 47 éves színésznőnek. Nekünk kimondottan tetszene, ha ezzel trendet indítana el és más hírességek is kedvet kapnának évekkel ezelőtti kollekciók időtlen darabjainak viseléséhez, ez ugyanis még változatosabbá és érdekesebbé tenné a vörös szőnyeg divatját.

11 éves ruhában jelent meg a vörös szőnyegen Halle Berry

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top