Öltözködjünk

Tudd meg, milyen fürdőruha passzol hozzád!

Mindannyiunknak vannak kedvenc és kevésbé szívesen viselt fürdőruhaszínei, emellett még szezononként is változik, mit hoznak éppen divatba a kreátorok, milyen árnyalatok és minták találhatók meg a boltokban. A kettőt ötvözni nem mindig egyszerű. Legyen divatos, praktikus és szerethető! Hogyan? Adunk néhány tippet!

Egyszínű

A legtarkább kollekciókban is akad néhány szolidabb darab, amelyek közül válogathatsz. Így nem kell azon töprengened, hogy mennyire kövérít az apró mintás vagy jövőre trendi marad-e a virágos. Sőt a monokróm bikiniket egymással is variálhatod, ha a stílusuk, szabásuk hasonló. Fekete alsó piros toppal? Miért ne!?

Milyen színű furdőruha passzol hozzád?

 

Mintás

Bár azt írtuk, hogy ha bizonytalan vagy, maradj az egyszínű holmiknál, azért fel kell hívnunk a figyelmedet a minták fontosságára. Nemcsak divatosabb és feltűnőbb egy jól megválasztott mintás darab, de még az alakodat is korrigálhatod vele! A tankiniknél igaz ez elsősorban, egy fekete (vagy sötét) bikinialsó és egy rafináltan mintás felső ápol és eltakar. A deréktáj plusz kilóit elrejti, a kebledet kiemeli. Kell ennél több?

Milyen színű furdőruha passzol hozzád?

 

Szett

A kendő, a papucs, a bikini, sőt akár még a strandtáskád is lehet összeillő. Egy apró kiegészítő a vízparton is feldobhatja a külsődet. Elég egy vicces, virágos csat, a vizes hajadat úgyis össze kell fognod valamivel.Vagy egy menő napszemüveg, anélkül úgyse fekszel ki a partra, máris megakadnak rajtad a szemek. Kevés ruhával is lehetsz elegáns, ha azokat jól válogatod össze!

Milyen színű furdőruha passzol hozzád?

 

És mi a helyzet a klasszikus fürdőruhatípusokkal? Tudj meg még többet a Fürdőruhák blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top