Öltözködjünk

2 millió forintba kerül a világ legdrágább nyakörve

Hová teszik a milliárdosok a pénzüket? Hát drágaköveket vesznek belőle. És, hogyhogy nem unalmas az a sok drágakő? Nem is hinnéd, mennyi minden díszíthető vele, amivel meglephetik kedvesüket, kutyájukat, vagy plüssállatukat!

Raisa Oliveira, a brazil szupermodell Ultimo Diamond Back Miracle Bra melltartót rendelte 800 ezer fontért. Mi kerül ennyibe ezen a melltartón? Természetesen az, hogy drágakövek vannak rajta. A melltartó kapcsa gyémántokkal kivert, ezek egy-egy karátosak, összesen 32, platina is található rajta.

Drágakövek drágán
 

A világ legdrágább nyakörve 2 millió fontba kerül. A drágakövekkel kirakott nyakörvön található gyémántok összesen  52 karátosak. Kérhetném ugyanezt gyémánt nélkül?

Drágakövek drágán

 

Szereted annyira a mackókat, hogy akár hajlandó lennél egy millió font fizetni érte? Ez egy csodálatos egyedi darab: a mackó buksiján a brit korona másolata van, 1754 gyémánttal, 35 karáttal, Japánban kínálják eladásra.

Drágakövek drágán
 

A drágakőmánia folytatódik a Lótus blogon! Nézd meg a többi meghökkentő pénzkidobást is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top