Öltözködjünk

Ennek a nőnek köszönheti Katalin hercegné, hogy divatikon lett

Bemutatjuk Natasha Archert.

A hercegi pár ausztrál körútja után a minap Katalin hercegnét választották meg a legstílusosabb brit hírességnek. Katalin korábban is ízléses öltözködési stílusa – II. Erzsébet kifejezett kérésére – az elmúlt időszakban még tovább finomodott. A változásban a hercegné legfőbb segítője Natasha Archer volt, vagy ahogy a brit királyi udvarban becézik: Tash.

Natasha hivatalosan mint személyi asszisztens dolgozik Katalin mellett, már tavaly nyár óta. A királyi család tagjain és Kate fodrászán kívül ő az egyetlen, aki bemehetett a hercegnéhez a szülészetre György herceg születése után. Azt a híressé vált, kék alapon fehér pöttyös ruhát is ő választotta ki a számára, melyben Katalin elhagyta a kórházat.

Egy bennfentes szerint Natasha és Katalin nagyon jól megértik egymást, és a hercegné nagyon megbízik Natasha stílusérzékében. Az asszisztens rengeteg ruhát rendel az internetről Katalin számára, és az ausztrál körúton viselt öltözékeit is ő segített összeválogatni.

Natasha a ruhák cipelésében is segédkezett
Natasha a ruhák cipelésében is segédkezett

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top