nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Ilyen lehet a vasutasok új egyenruhája – képek

Ilyen lehet a vasutasok új egyenruhája – képek

100 önkéntes jegyvizsgáló, pénztáros és forgalmi szolgálattevő teszteli munka közben a MÁV új uniformisait május közepéig. Tapasztalataik alapján alakítanak a ruhákon, és rendszeresítik őket a vasúttársaságnál.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A  MÁV Csoport, arculati változásainak részeként, korszerűbbekre tervezi cserélni a vasutas-egyenruhákat. Olyan új egyen- és formaruhát fejleszt és vezet be, mely a mostaninál célszerűbb, egyúttal komfortosabb viselet, valamint megjelenés szempontjából is előnyösebb.

Már folyik az új uniformisok tesztelése, 50 MÁV-os és 50 MÁV-START-os dolgozó önkéntesen vállalkozott rá. A május közepéig tartó tesztidőszakban Budapest, Pécs és Nyíregyháza térségében találkozhattok az új egyenruhákat viselő jegyvizsgálókkal, pénztárosokkal és forgalmi szolgálattevőkkel. A tesztidőszak végén a tesztelők véleménye, észrevételei alapján készül majd az etalon kollekció, alakul ki a végleges arculat, szabásvonalak és méretválaszték. A vasúttársaság közbeszerzési eljárás keretében keres gyártót.

Az új egyen- és formaruházatra fokozatosan áll majd át a MÁV és a MÁV-START. Fontos szempont az is, hogy az új ruhaellátás ne jelentsen többletköltséget a jelenlegi öltözethez képest.

4 Fotó megtekintése

Új egyenruhákat tesztel a MÁV

Megosztás Facebookon