Öltözködjünk

A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor hátizsákja

Az új ciklust új táskával kezdi a miniszterelnök.

Orbán Viktor hátizsákja a Nemzeti Múzeumba kerül – írja a Blikk. A Magyar Nemzeti Múzeum legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményük részére személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki most örömmel adja át nekik a régi táskáját.

A hátizsákot rövidesen átveszi a múzeum, amely már korábbi állami vezetőktől, kormányfőktől is kapott különböző tárgyakat. Orbán Viktortól ez lesz az első – mondta Gál Vilmos főmuzeológus a bulvárlapnak. Arról, hogy pontosan mikortól és hol lesz kiállítva,  később döntenek.

Múzeumi darab lesz,  Forrás: Orbán Viktor / Facebook
Múzeumi darab lesz, Forrás: Orbán Viktor / Facebook

“Eredetileg a fiamé volt a hátizsák. Egyszer kölcsönkértem, megszerettem, mert minden elfér benne. Végül nálam is maradt” – mondta el korábban a lapnak Orbán Viktor a most múzeumba kerülő táskáról, amelyet a 2006-os futball-világbajnokság emblémája díszített.

A miniszterelnök új táskáján már a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság hivatalos emblémája  látható, feltett róla egy fényképet a Facebook-oldalára “Új ciklushoz új táska dukál” címmel.

 Forrás: Orbán Viktor / Facebook
Az új táska, Forrás: Orbán Viktor / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top