Öltözködjünk

Sellők és Gatsby-lányok – menyasszonyiruha-trendek, 2014

Idén lesz az esküvőd, és még nem választottál ruhát? Adunk néhány ötletet...

Sellő fazon

A szezon legeslegdivatosabb menyasszonyi ruhafazonja egyértelműen a sellő szabású ruha. Gyakorlatilag az összes jelentős esküvőiruha-kollekcióban felbukkant, a legkülönfélébb kivágásokkal, anyaghasználattal és díszítésekkel. Annak dacára azonban, hogy eszelősen trendi, jól gondold meg, hogy biztosan ilyen ruhát szeretnél-e viselni, ugyanis a sellőruha egyrészt szinte kizárólag a homokóra alkatú nőknek áll jól, másrészt legkevésbé sem kényelmes viselet, szinte csak tipegni lehet benne.

Megnézem
Összes kép (1)

Klasszikus

Az abroncsszoknyás, “hercegnős” esküvői ruhák újra menők, különösképp azok a modellek, melyeket hímzett vagy felvarrt virágok díszítenek. A hagyományos fátylak is visszatértek a divatba, így tökéletes lehet a klasszikus esküvői szett.

Megnézem
Összes kép (1)

Derékfodor

Miközben a hétköznapi divatból eltűnőben van, addig a menyasszonyi ruhákon továbbra is trendi a derékfodor, mely készülhet a ruhával azonos anyagból, de csipkéből vagy akár rojtokból is. Lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus, egészen rövid vagy akár uszályba hajló.

Megnézem
Összes kép (1)

A Gatsby-stílus

A nagy Gatsby ugyan tavalyi film, ám az 1920-as évek stílusában készült menyasszonyi ruhák az idei tavaszi-nyári esküvői szezonra jöttek divatba. Bohém lelkületű, illetve vékony alkatú menyasszonyoknak a lehető legideálisabb választás lehet egy ilyen ruha.

Megnézem
Összes kép (1)

Rövid

Ebben a szezonban sem kötelező persze földet söprő ruhában házasodni, hiszen a rövidebb fazonok is nagyon sikkesek. Az ötvenes-hatvanas éveket idéző, retró szabásvonalakkal készült ruhák mellett a balettruhára hajazó modellek is mennek.

Megnézem
Összes kép (1)

Fekete-fehér

Ha valami szokatlant és egyben szupertrendit viselnél az esküvődön, idén fekete-fehér ruhában bonthatsz formát. A fekete-fehér menyasszonyi ruhák többek között a világ egyik legmeghatározóbb esküvőiruha-tervezője, Vera Wang tavaszi-nyári kollekcióját is uralták.

Megnézem
Összes kép (1)

Színes

Ha színes ruhában szeretnél házasodni, idén a pasztellkék, a pasztellrózsaszín, valamint a homokszínű, illetve az aranyfényű modellek közül érdemes válogatnod.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top