Öltözködjünk

Így hordd: bő nadrágok

A cicanadrágok ideje lassacskán lejár, idén visszatérnek a divatba a bővebb szabású fazonok. Ezekben is ugyanolyan csinos és nőies lehetsz, három példát mutatunk arra, hogyan.

Boyfriend

Nadrág: Zara, farmering, pulóver: Mango, táska, cipő: Humanic, óra: Bijou Brigitte, fülbevaló: Látomás
Nadrág: Zara, farmering, pulóver: Mango, táska, cipő: Humanic, óra: Bijou Brigitte, fülbevaló: Látomás

A boyfriend farmert sokan azonnal a fiús lányokkal és sportcipőkkel azonosítják, pedig egy magassarkúval és nőies kiegészítőkkel kombinálva hamar utcai öltözékünk alapdarabjává válhat. Nem kell félnünk a farmer farmerrel kombinálásától sem, elég, ha kissé eltérő árnyalatú felsőt választunk. A szett akkor is működik, ha a magassarkút esetleg mokaszinre vagy balerinára cseréljük, a munka utáni bulihoz pedig ott lapul a táskánkban az elegánsabb cipellő.

Modern tengerész

Nadrág: Zara, felső: Mango. cipő: Vagabond, hátizsák, nyaklánc: Látomás, kendő: H&M
Nadrág: Zara, felső: Mango, cipő: Vagabond, hátizsák, nyaklánc: Látomás, kendő: H&M

A tengerész stílus gyakran már kissé erőltetettnek és elavultnak hathat, mi most egy általunk elképzelt, felfrissített verzióját mutatjuk be. A kék különböző árnyalatai tökéletesen harmonizálnak a szettben, amihez egy extra bő szárú pliszírozott nadrágot választottunk. Az ilyen, már-már szoknya hatását keltő nadrágok esetében azonban figyeljünk arra, hogy a felsőnk ne legyen túl bő, így elkerülhetjük azt, hogy a ruhánk több számmal nagyobbnak mutasson minket, mint amilyenek vagyunk.

Fekete-fehér

Nadrág, felső: Mango, cipő: Zara, táska: H&M, karkötő: Látomás, fülbevaló, mobiltok: H&M
Nadrág, felső: Mango, cipő: Zara, táska: H&M, karkötő: Látomás, fülbevaló, mobiltok: H&M

A fekete-fehér kombinációja örök klasszikus, nekünk is nagy kedvencünk, ezért nem maradhatott ki ebből az összeállításból sem. A nadrág és a felső aszimmetriája érdekes hatást alkot együtt, a különleges összképet pedig csak fokozza a csíkos cipő. Természetesen nem utcai rohangáláshoz képzeltük el ezt az összeállítást, de egy elegánsabb alkalomhoz vagy randihoz tökéletes választás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top