Öltözködjünk

Hódít a “fiúbarát” stílus

Új őrület hódít a boyfriend, vagyis "fiúbarát" stílus. Követői leginkább úgy néznek ki, mint akik fiúruhákba öltöztek; mindez egyaránt vonatkozik a fazonra és a méretre is.

Ha őszinte akarok lenni, akkor elmondom nektek, hogy ez a fazon abszolút közel áll a szívemhez, de valamiért még mindig kettősséget érzek vele kapcsolatban, hiszen nekem is van és imádom is, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy maximálisan jól is áll. Sajnos igen, egy ilyen ruhadarab nem mindenkinek áll jól, főleg azért nem, mivel optikailag lényegesen növel. Tehát meg kell találni az arany középutat, a bő nadrág és a szűkebb felső kombinációjában – írja bloggerünk.

Alapvetően ez egy olyan kultikus darab, ami vagy tetszik valakinek, vagy nem, vagy el tudod képzelni azt, hogy picit lóg rajtad, vagy nem. Tény, falakba ütközik, mert nagyon sokan nem tudnak vele azonosulni, pedig úgy gondolom, hogy egy nagyon jól kombinálható ruhadarabról beszélünk. Éppen ezért összeállítottam 3 variációt a boyfriend jeansre építve, hogy megmutassam nektek milyen sokféleképpen lehet viselni.

Az első:

 

Mi is az a boyfried jeans?

 

A teljes cikket és a további két variációt a Plus size advice blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top