Öltözködjünk

A pöttyös az új csíkos

A tavaszi kollekciókat látva máris biztosak lehetünk abban, hogy a pöttyös az előttünk álló szezon egyik legtrendibb mintája lesz. Várd felkészülten a pöttyök áradatát! Íme, néhány ötlet, hogyan viselheted.

Bohókásan

Pulóver: H&M, nadrág: Mango, fülbevaló: Nova Design, táska: Bershka, cipő: Converse
Pulóver: H&M, nadrág: Mango, fülbevaló: Nova Design, táska: Bershka, cipő: Converse

A fekete-fehér, pöttyös ruhadarabokhoz – függetlenül attól, hogy fekete alapon fehér vagy fehér alapon fekete pöttyösek – kiválóan passzolnak az élénk színű, például piros, pink vagy királykék holmik. Ennek jegyében vékony, pöttyös pulcsihoz egy piros skinny nadrágot párosítottunk, míg a cipő a pulóver színvilágával kacsint össze. A csókos száj motívum a tavaszi–nyári szezon egyik slágere lesz, formaként és mintázatként egyaránt. A pöttyös-piros összeállításhoz színében és stílusában is megy a csókos szájas fülbevaló és táska.

Kényelmesen

Pulóver: Stradivarius, szoknya, cipő: H&M, fülbevaló: Sonnette, táska: Zara
Pulóver: Stradivarius, szoknya, cipő: H&M, fülbevaló: Sonnette, táska: Zara

A kék-szürke színpárosítás szintén menő lesz az elkövetkezendő hónapokban, így ez a szürke alapon sötétkék pöttyös pulcsi többszörösen is trendi. Ezúttal egy kényelmes pamutszoknyát választottunk hozzá, de kék vagy szürke farmernadrággal is szuperül működik a szett. A harisnya, a fülbevaló, a táska és a cipő színei szintén a kék-szürke színösszeállításhoz igazodnak.

Elegánsan

Ruha, blézer, táska: Mango, fülbevaló: Fércművek, cipő: Buffalo
Ruha, blézer, táska: Mango, fülbevaló: Fércművek, cipő: Buffalo

Ennek a szettnek az alapja egy klasszikus, fekete alapon, fehér pöttyös egyberuha, mely az idei,  tavaszi–nyári szezon “kis feketéje” lesz. A ruhához itt egy elegáns, fehér blézert ajánlunk, de ahogy fentebb említettük, a fekete-fehér pöttyöshöz hibátlanul illenek az élénkebb árnyalatok is, így ez a modell például egy piros blézerrel is mutatós lenne. Stílusban jól megy hozzá egy pántos, magas sarkú cipő – ami idén egyébként is nagyon divatos – és a visszafogott kiegészítők. 

Jó, ha tudod…

Minél nagyobbak a pöttyök, optikailag annál jobban erősítenek, tehát ha vékonyabbnak szeretnél látszani, viselj apró pöttyös ruhát, ha viszont valamelyik testrészedet erősíteni, hangsúlyozni szeretnéd, akkor azon a testfelületeden nagyobb pöttyöset! Abban az esetben például, ha keskeny a vállad és kicsik a melleid, előnyös lehet egy nagy pöttyös felsőrész, ha viszont széles a csípőd, válassz apró pöttyös ceruzaszoknyát! Homokóraalkathoz előnyös lehet egy derékban szűkített szabású, kis pöttyös ruha, hangsúlyos derékövvel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top