Öltözködjünk

Anyukák, akik megmutatják – a legszuperebb anyuka-divatblogok

Nem hercegnők, de még csak nem is hercegnék. Hétköznapi anyukák, akik egy, kettő vagy akár három gyerek nevelése mellett is odafigyelnek a stílusukra, a megjelenésükre. A divatblogjaikban pedig megmutatják: így is lehet.

Dearest Lou

Megnézem
Összes kép (1)

A Salt Lake Cityben élő Cecilia jelenleg egy 15 hónapos fiúcska főállású anyukája. “Még mindig élvezem, hogy megoszthatom másokkal a stílusomat, mindazt, ami én vagyok a-tól z-ig, illetve a fiunk nevelésével kapcsolatos gondolatokat. Amikor nem a házimunkával és más anyai kötelezettségeimmel vagyok elfoglalva, igyekszem visszanyerni a kondíciómat és visszatérni a  varráshoz, barkácsoláshoz, vagy épp órákon át beszélgetek a családtagjaimmal és a közeli barátokkal” – írta magáról a bájos édesanya.

Because Shanna Said So…

Megnézem
Összes kép (1)

A texasi Shanna két kislányt nevel férjével, emellett személyi stylistként dolgozik. Imádja az élénk színű holmikat és az egyedi, meglepő összeállításokat. “Nem kell feladnod a stílusod attól, hogy gyerekeid vannak. Ha jól nézel ki, jól is érzed magad. Tűzd ki célul,hogy mondjuk háromszor egy héten »kiöltözöl«. Még akkor is, ha csak játszóházba viszed a gyereket, elmész a boltba, vagy elszaladsz intézni pár dolgot” – tanácsolta Shanna az anyukáknak.

Mama In Heels

Megnézem
Összes kép (1)

Janise egy ikerpár édesanyja, a saját szettjei bemutatásán túl ad tippeket szépségápoláshoz, az egészséges étkezéshez és és a spóroláshoz. Kedvencei a klasszikus, időtlen ruhadarabok. “Azt hiszem, a stílus a modorunkból, az arckifejezésünkből, a testtartásunkból, a testbeszédünkből fakad. Ez tükrözi, hogy honnan jöttünk és miket tapasztaltunk. A jót és a rosszat egyaránt. Hiszem, hogy minden anya magában hordozza a stílust és gyereknevelés mellett is lehet stílusos” – fogalmazott egy nyilatkozatában az asszony.

Jen Loves Kev

Megnézem
Összes kép (1)

A háromgyermekes Jen 2006 óta ír blogot. A naplója korábban főleg divatblognak indult, de az évek során számos egyéb, az anyaságot, illetve a családot érintő témával bővült. “Kalandkereső, művészetkedvelő, divatőrült, főállású anya vagyok. A napjaim nagy részében navigálni próbálok ebben az őrült dologban, amit életnek hívnak” – jellemezte magát Jen.

Plane Pretty

Megnézem
Összes kép (1)

A légiutas-kísérőként dolgozó, kétgyermekes Jenny szerint egy elfoglalt anyának nem könnyű divatosnak maradnia, ámde nem is lehetetlen. “Kényelmesen kell öltözni, ez azonban nem jelenti azt, hogy a melegítőnadrág az egyetlen lehetőség. Jól nézhetsz ki például egy farmerban, amihez felveszel egy csinos blúzt és egy blézert vagy egy kardigánt. Kiegészítőkkel is megfűszerezhetsz egy egyszerű ruhát.”

Sandy a la Mode

Megnézem
Összes kép (1)

Sandy egy tündéri kisfiú anyukája. Az eredetileg tudományos érdeklődésű, matekzseni lány 2009-ben, az esküvője szervezésének idején ismerte fel a kreatív önkifejezés örömét. A fiatal nő a divat mellett odavan a fotózásért, de főzni és újabban varrni is megtanult. Blogjában így a divattippek mellet helyet kapnak a receptek és a “csináld magad” ötletek is. “Attól, hogy családod van, teljes mértékben stílusos maradhatsz. Szeretem, ha a gardróbom tele van olyan alapdarabokkal, mint a tökéletes fekete és fehér póló, a farmering (kötelező!), a skinny farmer, a boyfriend farmer, a lapos cipők és így tovább. Ezeket dobom fel vidám, mintás darabokkal, mint például egy pöttyös blúz, egy pulóver vicces mintával, vagy a színes nadrágok, leopárdmintás cipők, tarka sálak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top