Öltözködjünk

Divatot teremtett a nőfaló francia államfő

Szétkapkodták a készletet, nem maradt bukósisak a boltokban.

Néhány napja hiánycikknek számít az a fajta motoros bukósisak, amelyet Francois Hollande francia elnök a Closer című bulvármagazin címlapján viselt. A francia lap két héttel ezelőtt egy fotóriportban leplezte le, hogy az 59 esztendős Hollande titokban találkozgat a 41 éves Julie Gayet színésznővel, s a találka helyszínére a köztársasági elnök robogón érkezik. A fotókon, amelyek a színésznő háza előtti készültek, a köztársasági elnök bukósisakot visel, amelyen a Dexter felirat olvasható. 

Forrás: news.motorbiker.org -
Forrás: news.motorbiker.org

A Motoblouz.com, az elnök bukósisakját forgalmazó cég szerdán a Libération című napilapban fizetett hirdetésben köszönte meg az elnöknek az ingyenreklámot. Az Észak-Franciaországban található, 45 embert foglalkoztató vállalkozás a hirdetésben üdvözölte, hogy az államfő „francia márkát” választott a motorozásaihoz. Thomas Thumerelle, a cég tulajdonosa azt is javasolta humoros üzentében Francois Hollande-nak, hogy látogassa meg a vállalkozás internetes oldalát, és az új kollekciókból más modelleket is válasszon, például „női dzsekiket”. A cégtulajdonos a France3 közszolgálati televízióban elmondta, hogy az elhíresült bukósisakot mostantól Dexter Elnök néven forgalmazzák.

A televízió szerint a bukósisakból évente 20 ezret ad el a vállalkozás, de a hirdetés megjelenése óta napi ezerre ugrott a megrendelések száma, és jelenleg nem is lehet kapni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top