Öltözködjünk

Ebben bulizz szilveszterkor

Már tudod, hogy hova mész szilveszterezni, de hogy miben, arra még nincs ötleted? Adunk néhányat...

Arany-fekete

 

Felső, táska: Zara, nadrág, nyaklánc: Mango, fülbevaló: Vishak (Meska), bokacsizma: Buffalo
Felső, táska: Zara, nadrág, nyaklánc: Mango, fülbevaló: Vishak (Meska), bokacsizma: Buffalo

 

Az arany-fekete színpárosítás az idei ünnepi szezon egyik legfontosabb trendje, mely szilveszterre is tuti választás. A hosszában csíkos skinny nadrághoz mi egy míder jellegű felsőrészt párosítottunk, de gyakorlatilag bármilyen se nem túl sportos, sem pedig nem túlcifrázott, fekete színű felső passzol hozzá, például egy sima, fekete ing vagy egy laza, lágy esésű blúz. Az összeállításhoz egyszerű vonalú, ugyanakkor látványos ékszereket választottunk, melyek jól illenek a szintén egyszerű, mégis feltűnő nadrághoz. Lábbeliből itt egy magas sarkú bokacsizmát ajánlunk, ami nagyon dögössé teszi a szettet, ugyanakkor ha áttáncolni készülsz az éjszakát, jobban jársz, ha egy csinos, lapos cipőt veszel fel.

Csipkés

 

Ruha, ékszerek: Mango, táska, magassarkú: Zara
Ruha, ékszerek: Mango, táska, magassarkú: Zara

 

Abban az esetben, ha például elegánsabb helyre mész szilveszterezni, hibátlan választás lehet egy csipkeruha, akár tűzpiros színben is. A karakteres ruhához pedig bátran bevállalhatsz néhány feltűnőbb ékszert is. Ha a ruha élénk vagy világos színű, a karjaid pedig szabadon maradnak, mutatósabb, ha testszínű harisnyát húzol, mintha feketét. A Chanelt idéző, steppelt anyagú táska tökéletesen illik a sikkes ruhához, mint ahogy a klasszikus, fekete tűsarkú is.

Tollas

 

Felső, szoknya: Stradivarius, táska: Zara, ékszerek: Mango, magassarkú: Bershka
Felső, szoknya: Stradivarius, táska: Zara, ékszerek: Mango, magassarkú: Bershka

 

Ha szívesen viselsz bohém stílusú szetteket, esetleg mindig is vágytál arra, hogy felvegyél egy tollas szoknyát, a szilveszter az egyik legjobb alkalom, hogy megtedd.  A tollas szoknyához egy gyöngyökkel és kövecskékkel díszített, púderrózsaszín felsőrészt és szintén csillogó ékszereket ajánlunk. Harisnyából jöhet a testszínű és az áttetsző fekete is. A magassarkú pedig ehhez az összeállításhoz – szinte – kötelező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top