Öltözködjünk

Kötött, arany, barokk – így öltözz karácsonykor

Ha még nincs ötleted, mit vegyél fel a karácsonyi összejövetelekre, figyelj!

Kényelmes

 

Ruha: Benetton, ékszerek: Zwana, táska: Gap, bokacsizma: Bershka
Ruha: Benetton, ékszerek: Zwana, táska: Gap, bokacsizma: Bershka

Miután az egész napot sütés-főzéssel, karácsonyfa-díszítéssel és egyéb előkészületekkel töltötted, teljesen érthető, ha nincs időd órákig cicomázni magad, és nincs kedved kényelmetlen ruhákban feszengeni. Egy kényelmes, kötött ruhát egyszerűen ünnepi viseletté tehetsz néhány feltűnő ékszerrel. Egy ilyen ruha ráadásul elviseli a vastag harisnyát, és egy komfortosabb lapos vagy éktalpú csizma is passzol hozzá.

Arany-fekete

Felső: Stradivarius, szoknya: Pull&Bear, fülbevaló, táska: Mango, cipő: Buffalo
Felső: Stradivarius, szoknya: Pull & Bear, fülbevaló, táska: Mango, cipő: Buffalo

Az ünnepi szezon egyik legtrendibb színpárosítása idén az arany-fekete. Az aranyfényű, csipkés felsőhöz bőrhatású, „korcsolyás” szoknyát választottunk. Mivel az öltözék fényes, ezért az ékszereknek, a táskának és a cipőnek is ajánlott fényesnek lennie. Ehhez a szetthez testszínű vagy áttetsző, fekete harisnyát is felvehetsz, ízlés szerint.

Nadrágos

Felső, cipő: Mango, nadrág: Benetton, táska: Pull&Bear, fülbevaló: Blue Paprika
Felső, cipő: Mango, nadrág: Benetton, táska: Pull & Bear, fülbevaló: Blue Paprika

Abban az esetben, ha ünnepi alkalmakkor is a nadrágot részesíted előnyben, akkor erre a karácsonyra érdemes beszerezned egy ilyen vagy ehhez hasonló, barokkos mintázatú nadrágot. Felülre szuper választás hozzá egy szaténblúz, valamilyen ünnepélyesebb, például királykék színben. Az összeállításhoz jól illik egy látványos fülbevaló és egy sikkes borítéktáska. Lábbeliből választhatunk tűsarkút, de akár egy finomabb vonalú bokacsizmát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top