Öltözködjünk

Így néz ki a tökéletes menyasszonyi ruha

Továbbra sem múlik a Kate Middleton-hatás.

Egy brit esküvői magazin mintegy 3000 női olvasójának javaslatai alapján tervezték meg a tökéletes menyasszonyi ruhát. A résztvevőket arra kérték, hogy részletesen írják le, hogyan is néz ki az álomruhájuk, beleértve a szabását, a hosszát, az anyagát és a díszítéseit.

A beérkezett javaslatok nyomán Stephanie Allin walesi esküvőiruha-tervező alkotta meg a képen látható ruhát, melyben keveredik a hagyományos és a trendi stílus, és persze Katalin hercegné menyasszonyi öltözéke is igencsak érezteti rajta hatását.

A ruha kivágása a Lanvin, a Gucci és a Prada idei őszi-téli kollekcióinak elegáns modelljeit idézi. A dekoltázs bármilyen mellméret esetében hangsúlyos. A szabásvonal a homokóra alkatú nőknek ideális. A legapróbb részletekig kézzel készült öltözéket finom csipke borítja, és Swarovski kristályok díszítik. Az értéke 15 000 angol font, vagyis nagyjából 5,2 millió forint.

Szerintetek is tökéletes?

Így néz ki a tökéletes menyasszonyi  ruha

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top