Öltözködjünk

Itt tárolják a hírességek a ruhatárukat

Ha már nem fér el az otthoni gardróbban...

Bár az otthonukban szinte kötelezően található gardróbszoba, a hírességeknek általában ott sem fér el az összes holmijuk. Nekik és persze rengeteg kevésbé ismert, viszont kellőképpen tehetős és túlméretezett ruhatárral rendelkező divatmániásnak kínálja szolgáltatásait a Garde Robe nevű cég, melynek New Yorkban, Kaliforniában, Las Vegasban és Floridában is vannak raktárai.

A klimatizált raktárakban fokozott biztonságban őrzik meg a ruhákat, cipőket és kiegészítőket, ha pedig a tulajdonosnak szüksége van valamelyik holmijára, azt kifogástalan állapotban, gyűrődésmentesen szállítják ki neki a kívánt helyre. Akár egy másik kontinensre is.

Állítólag a cégtől bérel raktárat legértékesebb estélyi ruháinak többek között Gwyneth Paltrow és a milliárdoslány Ivanka Trump, de Oscar de la Renta kollekcióit is ők őrzik, 1965-ig visszamenőleg.

A legkisebb bérelhető gardróbhelyiség 50 ruha, 10 pár cipő és egy doboz kiegészítő tárolására alkalmas, és évente 4200 dollárba, vagyis nagyjából 927 000 forint a díja.

Itt tárolják a hírességek a ruhatárukat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top