Öltözködjünk

Minden nőnek jól áll a piros ruha

Szinte ugyanaz a ruha, néhány kisebb változtatással…

Egy cseh stylist, Michaela Jedinak megalkotta a ruhakollekciót, melyben mindenféle testalkatú nő megtalálja azt a modellt, ami jól áll neki. A kollekció hét, ugyanolyan anyagú, stílusú és hosszúságú piros ruhából áll, csupán a szabásukban és a nyakkivágásukban térnek el egymástól.

Ideális homokóra, körte, vékony, alma
Ideális homokóra, körte, vékony, alma

A tervező úgy alakította ki a ruhákat, hogy azok az egyes testalkatokhoz tökéletesen passzoljanak, vagyis kiemeljék az előnyös és elrejtsék az előnytelen területeket, optikailag a lehető legarányosabbnak mutatva a testet.

Telt homokóra, fordított háromszög, téglalap
Telt homokóra, fordított háromszög, téglalap

Az ideális homokóraalkatot még áramvonalasabbá teszi, a körtét csak vállban, míg a vékony alkatot csípőben is erősíti a rá szabott darab. Az almák A vonalú ruhája jótékonyan elrejti a pocakot. A teltebb homokórák esetében a nőies idomokra és a karcsú derékra kerül a hangsúly. A fordított háromszög alkatúak esetében a redőzött szoknya vonja el a figyelmet a szélesebb vállakról, a téglalapalkatot az aszimmetrikus nyakkivágás teszi lágyabbá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top