Öltözködjünk

Billboard-díjátadó, 2013: mindenki villantott valamit

Mindenki mást szeretett volna megmutatni magából az idei Billboard-rendezvényen. Volt itt láb-, váll-, has- és persze dekoltázsvillantás.

Mell: Nayer és Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a szokásos, mellnél mélyen dekoltált ruhával „lepte meg” a rajongókat. Lábait egy áttetsző ruha eltakarta, így azért mégiscsak kifinomult és nem közönséges az öltözéke. Az énekes-dalszerző Nayer annyira el volt foglalva azzal, hogy a kutyája szőre csillogjon a partin, hogy a melltartó már kimaradt a szereléséből.

Billboard díjátadó 2013: mindenki villantott valamit
 
Kombinált (has, váll, láb, mell): Jenny McCarthy, Jennifer Morrison, Selena Gomez
Bár azt mondják, a kevesebb néha több, ez a három híresség nem fogadta meg ezt a tanácsot. Tutira akartak menni, így mindenhol kivágott ruhában érkeztek. A legkevésbé elegáns Jenny McCarthy darabja, azonban a Doktor House sorozatból ismert Jennifer Morrison fekete estélyije már egy fokkal jobb. Szerintünk az este egyik legelegánsabb öltözékét Selena Gomez produkálta, aki fiatal kora ellenére képes alkalomhoz illően felöltözni. Bravó!
Billboard díjátadó 2013: mindenki villantott valamit

Hát és váll: Hayden Panettiere és Miley Cyrus
A hősök sorozat sztárja legalább nem akart egyszerre mindent megmutatni. Öltözékébe nem is lehet nagyon belekötni, ellenben a hajában csillogó kis kövek az 1990-es évek végét idézik. Lehet, hogy titokban időutazó? Hannah Montana – vagyis Miley Cyrus – az egyik férfimagazin szerint 2013-ban a világ legszexisebb nője. Akkor most tessék megnézni ezt a képet. Tényleg?!

Billboard díjátadó 2013: mindenki villantott valamit

Láb: Taylor Swift, Madonna, Carly Rae Jepsen, Ke$ha
Angelina Jolie lábvillantása óta szinte minden rendezvényen akad legalább egy híresség, aki ezzel kerül a címlapokra. Az idei Billboard-gálán a legtöbben lábat villantottak. Taylor Swift kék koktélruhája csodaszép, bár nem a legelegánsabb, de ezt a lábat kár lenne takargatni. Madonna hozta a formáját, de valljuk be, ami 25 évvel ezelőtt még dögös volt, az mára már kezd kínossá válni. Az ifjú Carly Rae Jepsen olyan, mintha nem találná a helyét a divat világában, míg a magyar ősökkel büszkélkedő Ke$ha végre nem akar úgy kinézni, mint egy lecsúszott német lánybanda tagja.

Billboard díjátadó 2013: mindenki villantott valamit
Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top