Öltözködjünk

10 szupernőies nyári ruha magyar tervezőktől

Hazai divattervezők aktuális kollekcióból válogattuk ki a – szerintünk – legsikkesebb darabokat.

Színes

Je Suis Belle
Je Suis Belle

 

Artista
Artista

 

Az erőteljes, élénk színektől egyik évszakban sem érdemes félni, a meleg hónapokban pedig pláne nem. A Je Suis Belle maxiruhájának anyagára Rita Ackermann festűművész Candyman című munkáját nyomták, így egy valódi művészeti alkotást viselhetünk magunkon. Szintén nagyon színes és festményszerű ez a megkötős ruha az Artista stúdió tavaszi-nyári kollekciójából.

Laza

 

Szegedi Kata
Szegedi Kata

 

Szerencsés Gabó
Szerencsés Gabó

 

A lazább ruhadarabok hívei Szegedi Kata vagy Szerencsés Gabó kreációiban érezhetik magunkat kényelmesen úgy, hogy közben még igen csinosak is. Mert a kettő a legkevésbé sem zárja ki egymást.

Maxi

 

USE unused
USE unused

 

Nubu
Nubu

 

Egy maxiruhával nyáron szinte biztosan nem lőhetünk mellé, különösen olyan stílusosan minimalista darabokkal nem, mint a USE unused vagy a Nubu modelljei. Magassarkú vagy éktalpú cipővel 170 centi alatti csajok is simán viselhetik.

Könnyed

 

Tomcsányi Dóri
Tomcsányi Dóri

 

Imogen
Imogen

 

Tomcsányi Dóri és az Imogen ruhái egyszerre könnyedek, elegánsak és a maguk finomságában karakteresek. Nyári, alkalmi viseletként is abszolút megállják a helyüket, egész biztosan nem fogunk bennük feszengeni.   

Formás

 

Iner
Iner

 

Wildpastel
Wildpastel

 

Akik a derekat hangsúlyozó szabásvonalakat részesítik előnyben, jó eséllyel kedvelni fogják az Iner és a Wildpastel kreációit. Bohémeknek az előbbi, míg a klasszikusabb stílus képviselőinek az utóbbi darab lehet a tuti választás.

Cakó Kinga divattervező kollekciójában is találhatunk ígéretes darabokat, amelyeket a fülledt nyári éjszakák hangulata ihlettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top