Öltözködjünk

Marie Antoinette plasztikáztatná a melleit

Így néznének ki a neves történelmi személyiségek, ha ma élnének.

Az egyik brit tévécsatorna megrendelésére digitális művészek rajzolták meg, hogyan nézne ki néhány jelentős történelmi személyiség, ha a 21. században élne.

Marie Antoinette plasztikáztatná a melleit

I. Erzsébet angol királynő például valódi divatikon lenne, a legnevesebb divatházak elegáns, személyre szabott modelljeit viselné, és minden bizonnyal rövid, egyenesített hajat hordana.

Marie Antoinette plasztikáztatná a melleit

A „gyárilag” szabálytalan fogsorú, kis mellű Marie Antoinette jó eséllyel már túl lenne a fogszabályzáson és legalább egy mellnagyobbító műtéten. Hatalmas gardróbja tele lenne a legfelkapottabb luxusmárkák darabjaival, és napjában legalább háromszor öltözne át. Odalenne a feltűnő hajbavalókért és kalapokért, de a legszínesebb sminkeket is bevállalná.

Képek: telegraph.co.uk
Képek: telegraph.co.uk


William Shakespeare
-hez napjainkban vélhetőleg a hipszter stílus állna leginkább közel, előszeretettel hordana például kockás inget és szövetmellényt. A kopaszodása valószínűleg zavarná, ezért hajbeültetést csináltatna, és trendi, kócos frizurát viselne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top