Öltözködjünk

Feltalálták az öntisztuló inget

Mit szólnál, ha a pasid száz napig ugyanabban az ingben járna, és közben nem mosná ki?

Innovatív férfiinggel rukkolt elő egy amerikai tervezőcsapat: azt állítják, hogy a ruhanemű akár száz napon át viselhető anélkül, hogy kimosnák, mi több, még vasalni sem kell, mégis mindvégig úgy tűnik, mintha frissen mosott és vasalt lenne.

Az ing speciális gyapjúból készül, mely felszívja a nedvességet, elnyeli a szagokat és megakadályozza a baktériumok elszaporodását, a benne futó szálak pedig stabilan tartják az anyag eredeti alakját, ezért nem gyűrődik.

Forrás: woolandprince.com
Forrás: woolandprince.com

A termék tesztelői fokozottan izzadságos helyzetekben, így többek között túrázás közben, illetve fülledt szórakozóhelyeken is kipróbálták az inget, és beszámolóik szerint valóban nem gyűrődött és nem büdösödött be.

A tervezők jelenleg befektetőket keresnek, hogy megkezdhessék az ingek gyártását és forgalmazását.  Hogy a termék várhatóan mennyibe fog kerülni, egyelőre nem hozták nyilvánosságra. De nekünk szinte minden pénzt megérne, ugye?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top