Öltözködjünk

Kimegy a divatból a melltartó

A bevállalós hírességek mellett újabban szolid megjelenésükről ismert sztárok is melltartó nélkül járnak.

A hírességek körében újabban kimondottan sikknek számít melltartó nélkül, a ruhaanyagon átütő mellbimbókkal járni. Az olyan sztárok mellett, mint például Kate Moss, akit korábban is gyakran láthattunk cicifix nélkül, az elmúlt hónapokban mind több híve van az irányzatnak, így például Jennifer Aniston vagy a Transformes 3. női főszereplője, Rosie Huntington-Whiteley.

Jennifer Aniston, Rosie Huntington-Whiteley és Kate Moss
Jennifer Aniston, Rosie Huntington-Whiteley és Kate Moss

Az egyik legemlékezetesebb melltartó nélküli ruha Anne Hathaway, az Oscar-gálán viselt Prada estélyije volt, mely még varrásával is direkt hangsúlyozta a színésznő mellbimbóit. Szintén igencsak megjegyezhető darab volt az a piros ruha, melyben Rihanna mutogatta a Grammy-díjátadón a kebleit, voltaképpen a tőle megszokottnál valamivel sejtelmesebb módon.

Rihanna, Anne Hathaway, Audrey Tautou
Rihanna, Anne Hathaway, Audrey Tautou

Bevállalta a cicifix nélküli trendet az Amelie csodálatos élete és a Da Vinci-kód sztárja, Audrey Tautou is, mégpedig nem is akárhogy: a színésznő, akinek egyik védjegye a bájos, visszafogott elegancia, a közelmúltban egy olyan csipkeruhában jelent meg a vörös szőnyegen, melyen átlátszott a mellbimbója.

Egy nemrégiben megjelent, francia kutatás szerint egyébként a melltartó viselése többet árt, mint amennyit használ, ugyanis „ellustítja” a kebleket, míg azoknak a nőknek, akik nem hordanak cicifixet, idővel még meg is emelkednek a mellbimbóik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top