Öltözködjünk

Add el celebbel!

Katie Holmes sminkcuccokat, Mila Kunis drágaköveket reklámoz idén tavasszal, Rihanna és Kate Moss pedig több márka népszerűsítését is bevállalta.

Bár egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint a reklámkampányokban felbukkanó hírességek inkább elveszik a nők kedvét az adott márka termékeinek megvásárlásától, a cégek azért nagy előszeretettel reklámoznak celebekkel. Lássuk, hogy idén tavasszal kikkel és miket akarnak eladni…

Jennifer Lawrence

 

Celeb divatkampányok 2013

A friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence a Miss Dior táskáinak tavaszi kampányában, Willy Vanderperre elegáns-minimalista fotóin pózol dívaszerepben. A színésznő utóbb egy nyilatkozatában elárulta, hogy szerinte egyáltalán nem hasonlít önmagára a képeken. „Persze hogy Photoshop. Az emberek nem néznek ki így” – fogalmazott.

Katie Holmes

 

Celeb divatkampányok 2013

Ha sztársminkesek lennénk és celeb-reklámarcot választanánk a soron következő kollekciónkhoz, nem biztos, hogy a hétköznapokban gyakran meglehetősen csapzott külsővel mutatkozó Katie Holmesra esne a választásunk. Bobbi Brown amerikai sminkes guru viszont a színésznő mellett döntött, indoklása szerint azért, mert Katie „nevetségesen természetesen szép”.

Penélope Cruz

 

Celeb divatkampányok 2013

Bár korábban a divattervezéssel is kacérkodott, ezúttal „csak” modellként szerepel a spanyol Loewe legfrissebb kollekciójának kampányában Penélope Cruz. „Erős, érzéki szépség, aki mindig is inspirált tervezőként” – mondta róla a márka kreatív igazgatója, Stuart Vevers. A színésznő egyébként három évre szóló szerződést kötött a céggel, így az elkövetkezendő kampányaikban is láthatjuk majd.

Mila Kunis

 

Celeb divatkampányok 2013

Mila Kunis egy drágakövek bányászatával és értékesítésével foglalkozó brit vállalat, a Gemfields kampányarca és egyben celebnagykövete lett. A színésznő nem csupán a fotókon viseli igen esztétikusan a drágaköves ékszereket, de a céggel való  együttműködése keretében Zambiába is elutazott, ahol megismerkedett a környezetbarát bányászattal, és a vállalat által támogatott közösségi projekteket – iskolákat, mezőgazdasági szervezeteket – is meglátogatta.

Miranda Kerr

 

Celeb divatkampányok 2013

A Mango alig egyéves együttműködés után lecserélte Kate Mosst. A tavaszi–nyári kampány már Miranda Kerr főszereplésével készült, az illetékesek nyilván abban bíznak, hogy az ausztrál modell kellőképpen kívánatossá teszi majd a vásárlóközönség szemében a hasvillantós felsőrészt és a hosszában csíkos nadrágot…

Kate Moss

 

Celeb divatkampányok 2013

Persze attól még, hogy a Mango ejtette, Kate Moss sem maradt munka nélkül, sőt: a Stuart Weitzmann cipőmárka és a hajápoló termékeket gyártó Kérastase is rá alapozza a tavaszi kampányát, de a Givenchy és a Versace legújabb hirdetéseiben is feltűnik.

Rihanna

 

Celeb divatkampányok 2013

Rihanna a Rivar Island márkával együttműködésben készítette el első saját ruhakollekcióját, a kampányfotókon azonban nem ő maga, hanem profi szupermodellek pózolnak az állítólag részben az énekesnő által tervezett holmikban. A nyolcvanas–kilencvenes évek legborzasztóbb divatirányzatait idéző kollekción azonban még Mario Sorrenti fotói sem mentik meg. RiRi emellett a MAC kozmetikai céggel is lepaktált, akik ebben az évben több általa ihletett, limitált szériás sminkkollekciót is piacra dobnak majd. Az elsőről már egy fotót is közzétettek, ez alapján különösebben nem kaptunk hozzá kedvet, de a rajongók majd nyilván elkapkodják.

Milla Jovovich

 

Celeb divatkampányok 2013

A színésznőként, énekesnőként és modellként is jegyzett Milla Jovovich idén tavasszal a Sisley és a Marella kampányaiban mutatja meg magát. Az oldalra fésült haj és az égre emelt, éteri tekintet azért közös.

Mariah Carey

 

Add el celebbel!

 

Mariah Carey nem csupán az arcát adta, de maga is részt vett a nevével fémjelzett körömlakk-kollekció összeállításában, melyet az OPI márka dobott piacra. A kollekció különlegességei az úgynevezett liquid sand – vagyis folyékony homok – lakkok, melyek matt textúrájú, csillámos lakkok, amelyekre fedőlakk sem kell.

Vanessa Paradis

 

Celeb divatkampányok 2013

A H & M legújabb, környezettudatos Conscious kollekcióját Vanessa Paradis francia énekes-színésznő – és persze Johnny Depp exe – képviseli. A festményszerű kampányképeket Camilla Akrans fotóművész készítette, akit igazán nem lehet azzal vádolni, hogy akár a modellt, akár a ruhákat állította volna előtérbe, sokkal inkább a hangulatot kapta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top