Öltözködjünk

Tönkretették a magassarkúk Sarah Jessica Parker lábát

A színésznő lábai sem bírták a végtelenségig az intenzív igénybevételt...

Tönkretették a magassarkúk Sarah Jessica Parker lábát „Több, mint tíz éven keresztül a szó szoros értelmében véve magassarkúban rohangáltam. Napi 18 órákat dolgoztam és ezalatt soha nem vettem le őket” – árulta el Sarah Jessica Parker egy amerikai divatmagazinnak adott interjújában.

A színésznőről, aki a cipőmániás Carrie Bradshaw szerepében vált világhírűvé, tudható, hogy civilben is imádja a különleges – és persze leginkább magas sarkú – cipőket. Amikor azonban a Csak tudnám, hogy csinálja című filmet forgatta, melyben a karakteréhez alkalmazkodva gyakran kellett olcsó, rossz minőségű cipőket viselnie, úgy érezte, a lábai nem bírják tovább. „Elmentem egy lábspecialistához, aki azt mondta: a lábad olyasmiket művel, amiket nem kellene. Annak a csontnak nem szabadna ott lennie, magadnak csináltad.”

Parker épp ezért egy ideje igyekszik kímélni a lábait, és csak akkor húz magassarkút, ha feltétlenül muszáj, civilben inkább kényelmes cipőket visel. Olykor még a zokni-szandál kombinációt is megkockáztatja…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top