Öltözködjünk

Csupasz lábbal járnak télen a celebcsemeték

Úgy tűnik, a hírességek gyermekeinek körében mostanában nem menő a harisnyanadrág…

Bár New Yorkban is alacsonyan repkednek a mínuszok, Suri Cruise-nak láthatólag nincs kedve az évszaknak megfelelően öltözködni. A kislány a minap vékony ruhácskát viselt nyitott bundával, amihez mindössze bokazoknit és balerinacipőt húzott, a lábai pedig csupaszon maradtak.

Képek: Splash / dailymail.co.uk
Képek: Splash/dailymail.co.uk

Édesanyja, Katie Holmes sem törhette magát azon, hogy ráadjon legalább egy kötött harisnyát a kislányra. Nemrégiben egy nyilatkozatában elárulta, hogy Suri a hideg idő dacára gyakran még kabátot sem hajlandó felvenni, ő pedig inkább ráhagyja az efféle szeszélyeket. Persze nyilván nem vágyik egy újabb hisztire, de mivel Suri szinte úgyis egyfolytában hisztizik, Katie ezzel az erővel akár rá is adhatná a téli holmikat.

Képek: Northfoto
Képek: Northfoto

Nem ő azonban az egyetlen celebanyuka, aki lazán kezeli a gyerekei réteges öltöztetését, hiszen például Sarah Jessica Parker lányai is többször villantottak már csupasz lábszárat télen a szabadban…

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top