Öltözködjünk

Anyatejből készül a trendi medál

Te hordanád a nyakadban az anyatejed?

Egy amerikai fotós, Brooke Becker tavaly tavasszal adott életet első gyermekének. Egyedi módon akart emléket állítani a szoptatás időszakának, ezért készített egy medált, melynek a belsejében eltárolta néhány csepp kiszárított anyatejét.

Kép: Etsy
Kép: Etsy

A kreációjával annyira elégedett volt, hogy úgy vélte, más anyukák is szívesen viselnének hasonló ékszert. Tervezett hát egy kollekcióra való medált, valamint összeállított egy készletet is, melyben megtalálható minden szükséges eszköz ahhoz, hogy bárki, házilag az üres medálba applikálhassa a saját anyatejét.

A bizarr ékszereket az egyik nemzetközi webáruházban árusítja, modelltől függően – átszámítva – 1200 és 18 000 forint közötti árakon.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top