Öltözködjünk

A 10 kedvenc idei darabunk hazai tervezőktől

A magyar tervezők 2012-ben is igencsak kitettek magukért. Bőségzavarban válogattuk ki alkotásaik közül a kedvenceinket.

Trendi Piroska

Imogen
Imogen

Az Imogen márka, azaz Bajcsai Viki divattervező őszi–téli kollekciójából való ez a letisztultan teátrális ruha, melyben trendi Piroskának érezhetjük magunkat. A lehető legpozitívabb értelemben véve.

Riseliő a füledbe!

Lokalwear
Lokalwear

A matyó mintás ékszerekkel ismertté vált Lokalwear új kollekcióval jelentkezett idén: ezúttal a kalocsai csipkét, vagyis a riseliőt helyezték modern kontextusba fülbevalókon és nyakláncokon. A kollekció számunkra legszimpatikusabb darabja ez a hulló cseppek fülbevaló.  

Patent

Galicza Eszter & Szilas Rita
Galicza Eszter & Szilas Rita

Galicza Eszter, azaz a Tenntre Shoe Design és Szilas Rita együttműködéséből született különleges kollekcióból származó, a képen látható lábbeli különlegessége, hogy a patentos díszek néhány mozdulattal cserélhetők rajta. Így mindig az aktuális öltözékünkhöz és persze az alkalomhoz alakíthatjuk ugyanazt az alapcipőt.

Pillangós elegancia

Tamara Barnoff
Tamara Barnoff

Tökéletesen megfelel a fekete-fehér dress code-nak, mégis egyedi, elegáns, ugyanakkor játékos darab ez a pillangós zakó, melyet a grúz származású, de hazánkban élő és alkotó Tamara Barnoff őszi–téli ready-to-wear kollekciójából választottunk.

Döntsön a kocka!

Borsdesign
Borsdesign

A Borsdesign, azaz Bata Orsi ékszertervező kreációja ez a különleges ékszer, mely nem csupán mutatós, de akkor is segít, ha nem tudunk dönteni. Rázd meg a medált, nézd meg hányast dobtál és a hátoldalon olvasd el a választ!

Népi origami

Berecz Vanda
Berecz Vanda

Berecz Vanda táskatervező Motiva kollekciójában a magyar népi hímzésmotívumokat jeleníti meg origamiszerű formában. A hímzés három dimenzióba kerül, a virág kinyílik.

Fonott

Musume
Musume

A Musume, azaz Csobádi Eszter fonatokkal díszített kapucnis maxipulóvere praktikus, sportos, mégis eredeti és nőies darab, tehát itt a helye a listán.

Minimál a lábra

Lane
Lane

Kovács Ágnes és Polgár Diána cipőtervezők idén alapították a Lane márkát. Első kollekciójuk a kevesebb több jegyében készült: geometrikus elemekből építkező, fekete-fehér lábbelikből áll. Ezek közül szemeltük ki ezt a sikkes, minimalista peep toe balerinát.

Nadrág, szoknya

CSF
CSF

CSF, vagyis Csabay Ferenc kreációja ez a szó szoros értelmében vett nadrágszoknya. A szoknya a közepén futó pántot felgombolva néhány mozdulattal ejtett ülepű nadrággá alakítható. Bringás csajoknak is ideális.

Tizennyolcas kör

Lengyel Zsuzsi
Lengyel Zsuzsi

Lengyel Zsuzsi iparművész rukkolt elő ezzel a szó szoros értelmében véve sokoldalú körtáskával, mely kézi-, háti- és válltáskaként, összesen tizennyolc különféle módon hordható.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást a Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top