Öltözködjünk

Pulóverben házasodnak a trendi arák

A kötött pulcsi meglepően jól passzol a habos esküvői ruhákhoz.

A aktuális, téli szezon legdivatosabb menyasszonyi viselete az elegáns esküvői ruha vagy szoknya, kényelmes kötött pulóverrel vagy kardigánnal párosítva. A trendet az egyik vezető amerikai esküvői lap, a New York magazin esküvői melléklete is címlapra tette.

Modern menyasszonyok

Modern menyasszonyok

Forrás: dailymail.co.uk

„A pulóverek és kardigánok rengeteg puhaságot és textúrát adnak, ami szerintem rendkívül romantikussá teszi az öltözéket – magyarázta a magazin szerkesztője, Lauren DeCarlo. – Mostanában az esküvői blogokon és weboldalakon egyre több pulóveres menyasszonyról készült fotót látni.” Az arák ráadásul nem ragaszkodnak a fehér színhez, a legtöbben inkább színes pulóvert húznak.

Abby Larson, az egyik legnépszerűbb esküvői blog, a Style Me Pretty szerzője szerint a mai menyasszonyok szeretnek eltérni a hagyományostól, és nyitottak az olyan új irányzatokra, mint például a pulóveres esküvői öltözék.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Pulóverben házasodnak a trendi arák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top