Öltözködjünk

A Givenchy lehet a H&M következő vendégtervezője

Ha megvalósul az együttműködés, akkor is legalább egy évet kell várnunk rá.

A Givenchy lehet a H&M következő vendégtervezőjeA nemzetközi divatmagazinok értesülései szerint a francia Givenchy lehet a H&M következő vendégtervezője. Az információ állítólag a divatház legbelsőbb köreiből szivárgott ki. A sajtó érdeklődésére azonban a Givenchy cáfolta, hogy együttműködésre készülnének a svéd fast fashion márkával.

A H&M illetékesei már titokzatosabbak voltak, ők ugyanis sem cáfolni, sem megerősíteni nem voltak hajlandók a pletykát. A vállalat kreatív tanácsadója, Margareta Van Den Bosch ugyanakkor a napokban úgy nyilatkozott, hogy mivel ebben az évben több neves divatház – így a Versace, a Marni és a Maison Martin Margiela – is készített kapszulakollekciót a H&M-nek, ezért az elkövetkezendő hónapokban nem számíthatunk ilyesmire, a következő hasonló együttműködés eredményére legalább jövő novemberig várnunk kell.

Elképzelhető tehát, hogy a Givenchyt érintő pletykának nagyon is valós alapja van, azonban a kollaboráció egyelőre még annyira korai fázisban van, hogy nem szerették volna, ha kitudódik. Jövőre mindenesetre megtudjuk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top