Öltözködjünk

Máris itt a szezon legbizarrabb csizmája

Gondoltatok már arra, mennyire klassz lenne olyan csizmában járni, melyet gyűrött csomagolópapír borít, amit különböző vastagságú övek tartanak helyén?!

Bevalljuk, nekünk még eszünkbe sem jutott. Viszont ezért vannak ugyebár a divattervezők, akik megalkotják számunkra ezeket a „csodákat”. Vélhetőleg leginkább kínjukban, másra ugyanis nem tudjuk ráfogni a képen látható lábbeli létezését.

Ezt vajon hogy gondolták?
Ezt vajon hogy gondolták?

A csizma az amerikai Luxury Jones márka terméke, és ha máshoz nem is, a nevéhez mindenképp méltó az ára is, ugyanis egész pontosan 399,95 dollárba, azaz 87 000 forintba kerül. Ami még úgy is igencsak soknak tűnik, ha tudjuk, hogy nem sima papír, hanem papírt imitáló vízálló szövet borítja a csizmát. 

Nem tudni, hogy mégis kiknek szánják ezt az igencsak sajátos küllemű modellt, és eddig hányat adtak el belőle. Mindenesetre ehhez képest még Katie Holmes rommá hordott bokacsizmája is sikkes darabnak tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top