Öltözködjünk

Íme a három legszebb celeb cipő

A People magazin a legjobban öltözött celebek listája után azt is kihirdette, hogy melyik tíz híresség viselte a legszebb cipőt 2012-ben. Íme a dobogósok.

3.
Bella Thorne csillogó csodája

A Disney sztár megmutatta, hogy milyen amikor egy igazán dögös cipőt választunk, és kiemeljük a bokánkat. Ráadásul a csillogó, kristályokkal díszített cipőcsodát, a közhelyes ezüst pántok helyett, egy fekete szíj díszíti.

Íme a három legszebb celeb cipő

2. Emma Stone klasszikus kedvence
A fiatal színésznő második helyezésén kicsit sem lepődünk meg, hiszen a legjobban öltözött celebek versenyében bronzérmes lett. És a cipőket még a ruhájánál is jobban választja meg, a People magazin szerint. Mondjuk egy ilyen limitált, fekete-fehér Christian Louboutin darabbal, nem nehéz dobogósnak lenni.

Íme a három legszebb celeb cipő

1. Jessica Chastain arany platformos cipője
Nézzük az aranyérmest. Arany? Platform? Csillogó? Nem túl sok ez? A válasz nem. Chastain cipőjének két különlegessége a platformot díszítő pici kristályok, és a hegyes orr. Igaz, a fehér sarokkal még picit barátkoznunk kell, de ha az egész cipő arany lenne, még az első tízbe sem jutott volna be.

Íme a három legszebb celeb cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top