nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Ingek és blúzok az őszi szezonra

Ingek és blúzok az őszi szezonra

Az őszi–téli kollekciók ingei és blúzai nem feltétlenül fognak egyből mindenkiből eufóriát kiváltani, de kis kutakodás után mindenki megtalálhatja magának az ideális darabot.
Kessel Kriszta
f Ajánlom
11 Fotó megtekintése

Ingek és blúzok az őszi szezonra

A farmering legegyszerűbb variációja. Most az is divatos, ha más színű farmernadrággal kombináljuk, de nem biztos, hogy az ebben a kombinációban készült képeket szívesen nézzük majd vissza tíz év múlva.
Még több +
A kockás ing ismét divatos, ha nem is a „favágó" formájában, de azért arra némiképp emlékeztető módon. Ha nem passzol a stílusunkhoz, ne erőltessük, mert nem fogunk tudni mit felvenni hozzá.
Még több +
A farmeringnek, mely nyár óta szinte kötelező ruhadarab, vannak nőiesebb változatai, de azért ezt a trendet is el lehet kerülni, ha már nyolcvanas években sem értettük.
Még több +
Az idei őszi-téli szezon egyik meghatározó színe a piros. Ha tudjuk viselni, válasszunk piros inget, mondjuk piros nadrág helyett: legalábbis a munkahelyünkre.
Még több +
Nem megy ki a divatból a virágminta, és miért is menne: a military stílust leszámítva szinte bármihez viselhető. Blézerrel klasszikus, szőrmemellénnyel divatos lesz.
Még több +
Átlátszó: ez a trend még mindig tartja magát. Télen azért húzzunk alá egy topot.
Még több +
Az állatminták egyre elvadultabbak: az egész a bagollyal kezdődött. Nyáron hozzájöttek a madarak, most pedig nyuszikkal, medvékkel vagy bármilyen, erdőben megtalálható állattal díszíthetjük magunkat.
Még több +
A fekete csipkeing szinte bármihez jó. Érdemes felpróbálni vásárlás előtt, mert sokszor szúrós, akkor meg úgysem fogjuk hordani.
Még több +
A slendrián zsabónak tűnő rátétek még egy darabig menők lesznek, de azért ne kombináljuk őket a derékfodorral.
Még több +
A kis kerek és a hegyes gallér is szinte mindenhol megtalálható, többnyire szegecsekkel kirakva. Ezen csak egy lánc fityeg, úgyhogy szolidnak mondható; már ha magas derekú nadrágot viselünk hozzá.
Még több +
A parasztblúz ősziesebb változata, immár matyóminta nélkül.
Még több +
Megosztás Facebookon