nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Bőrcopfok – nem csak domináknak

Bőrcopfok – nem csak domináknak

Hillary Clinton a gyűrött hajgumit, a Szürke ötven árnyalata pedig a bőrt hozta vissza a divatba. Utóbbi viseléséhez adunk tippeket.
Kessel Kriszta
f Ajánlom

Bőrcopfok – nem csak domináknakEgy biztos: a bőrbe tekert lófarok szuperszexi. Nem kell azonban, hogy közönséges legyen. Különböző nők nyilván különféleképp fogják viselni, mi pedig ehhez adunk tippeket.

Ha jó kislány vagy: Nem kell, hogy bőrfűzőben feszíts, ha bőr hajgumit akarsz viselni. Vegyél fel bármit, amihez kedved van, csak arra figyelj oda, hogy minél alacsonyabban van a lófarkad, annál kifinomultabb hatást fogsz kelteni. A legjobb, ha úgy fogod össze, hogy előtte még egy választékot is húzol a hajadba.

Ha a lelked mélyén több, mint huncut vagy: Ha egy kicsit vadabb vizekre eveznél, keress egy hosszabb bőrpántot, amit a copfod köré tekerhetsz. Ez esetben is jobb, ha a copf a tarkónál van, az 5-10 centiméter hosszan körbetekert copf már önmagában egy kicsit kihívó.

Ha a Szürke ötven árnyalatán pörögsz: Egyenesen a fejed tetejére kösd a copfot! Vigyázzunk a hirtelen mozdulatokkal, mert egy ilyen frizurával könnyen kárt okozhatunk a partnerünkben.

Megosztás Facebookon