Öltözködjünk

A vékonyító nadrág lesz az ősz slágerdarabja

A homokóraruha és a homokóra-fürdőruha után szabadon...

A homokóraruha a tavalyi őszi–téli szezon favoritja volt, majd nyárra – ahogy arról mi is beszámoltunk – elkészült a fürdőruhás változata is. Az előttünk álló hónapokban sem maradunk azonban olyan holmi nélkül, mely egy egyszerű optikai csalódásnak köszönhetően néhány kilóval kevesebbnek mutat: divatba jön ugyanis a vékonyító skinny nadrág.

Optikai csalódás

Optikai csalódás

Kép: Asda / Daily Mail 

 

A dizájn ugyanarra épül, mint a homokóraruha esetében: az amúgy is szűk nadrág oldalán egy sötét színű csík fut, aminek köszönhetően a csípő, a comb és a lábak vékonyabbnak tűnnek, ráadásul a függőleges betét még magasabbnak is mutat.

Egy sor híresség, így például Miranda Kerr szupermodell vagy Melanie Griffith színésznő is viselt ilyen típusú nadrágot mostanában, de nemsokára hozzájuthatunk mi is, hiszen több tömegmárka őszi–téli kollekciójában is szerepel hasonló modell.

Azok azonban, akiknek eleve keskeny a csípőjük és vékonyak a lábaik, jobb, ha kerülik majd az ilyen nadrágokat, ők ugyanis kimondottan aránytalannak tűnhetnek benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top