Öltözködjünk

Újra Coco-illattal jelentkezett a Chanel

Az ősz első nagy illatdurranása a "Coco Noir" lesz a Chaneltől.

Újra Coco illattal jelentkezett a Chanel

Az első, 1984-es Coco, a Coco Rouge és Coco Madmoiselle sikere után ismét eljött az idő a francia szabászati vállalatnál, hogy kirukkoljanak valamivel, amit maga Coco Chanel ihletett, de nem kerül annyiba, mint egy Chanel-kosztüm, és várhatóan népszerű lesz.

Az illatot orientálisnak mondják, vagyis biztosak lehetünk benne, hogy gazdag virágos, fűszeres, egzotikus illatra számíthatunk. Akik már szagolták, arról számoltak be, hogy nagyon szexis, de nem úgy, mint mondjuk egy csipketanga, hanem inkább selyemharisnyához hasonlóan. Szóval tudni kell viselni.

Persze nyilván sokan lesznek, akik a szépséges üveg, esetleg a megbízható név miatt fogják megvenni, ami nagyon keveset mond magáról a parfümről, de valószínű, hogy ez az illat sem kislányoknak, sem Barbie babáknak nem lesz ideális.

A Coco Noir fő illatjegyei a pacsuli, a lila gyümölcsök és a pézsma. A szívjegyeiben a zöld rózsa, a gerániumlevél és a jázmin, valamint citrusgyümölcsök találhatóak meg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top