nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Vedd meg a luxusalapozókat olcsóbban!

Vedd meg a luxusalapozókat olcsóbban!

Egy-egy igazán népszerű luxusalapozóért gyakran közel tízszer annyit kell kifizetni, mint a drogériákban is kapható márkájúakért, holott a gyártó cégek sokszor azonosak. Megkerestük a luxusbrandek olcsóbb verzióit, melyek nagyjából ugyanazt tudják, mint az eredeti.
Kessel Kriszta
f Ajánlom
16 Fotó megtekintése

Luxusalapozók olcsóbban

A Pro Lumiére jelenleg már csak csillagászati összegekért hozzáférhető az Ebay-n, ugyanis kivonták a forgalomból...
Még több +
...Cserébe viszont a Healthy Mix alapozót ugyanaz a cég gyártja, és a termék az üvegben is csupán annyiban különbözik, hogy a Bourjois egy kicsit mattabb finisht ad, de azért ez még így is egy szaténfényű alapozó, úgyhogy akiknek nagyon zsíros a bőre, inkább válasszanak másikat.
Még több +
A Studio Fix Fluid a Mac legnépszerűbb alapozója. Tartós és jó ecsettel felvive nagyjából úgy néz ki mint az arcbőr, csak jobban.
Még több +
A Colorstay az amerikai szépségguruk szerint pontosan ugyanolyan, mint MAC Studio Fix, ugyanakkor sokkal olcsóbb. Még nekünk is, ha megrendeljük az interneten.
Még több +
A Teint Miracle valóban csodákra képes, pláne a szárazabb, vagy érettebb bőrön: úgy nézünk ki tőle, mintha aludtunk volna 16bórát egyhuzamban.
Még több +
Ugyanezt tudja a My Mix is, csak nagyságrendekkel olcsóbban, műanyagflakonban.
Még több +
A Bare Minerals az egyik legmenőbb ásványi alapozó gyártó, de a kis a tégely, több mint ötször annyiba kerül, mint...
Még több +
...az Elf Mineral Foundation-je, ami pontosan ugyanolyan minőségű. Tehát a drogériákban kapható egy-két fajta ásványi alapozónál nagyságrendekkel jobb.
Még több +
Ez is ásványi alapozó, de nem púder, hanem folyékony. A neve Mineralize, és szaténfényű végeredményt ad...
Még több +
...Akárcsak az amerikai nők kedvence, a Revlon Photoready, melyet azzal reklámoznak, hogy a vakuzástól sem lesz lárvaarcunk benne; ami igaz is.
Még több +
Ki gondolná, hogy a csúnya flakonban az egyik létező legdrágább krémes alapozó található, a Silk Creme? Valóban tökéletesen fed és ügyesen felkenve szinte meg sem lehet mondani, hogy aki viseli, sminkelt.
Még több +
A Natural Luxe Liquid a szépségbloggerek szerint szinte teljesen azonos Laura Mercier pofátlanul drága termékével
Még több +
A Sheer Glow a sminkmániások mániája. Közepesen fed, fényes, de nem zsíros és ahogyan a legtöbb nagyon drága alapozó, nem áll össze a ráncokban és tartós is.
Még több +
Ki gondolná, hogy a Neutrogena Healthy Skin-jével nagyjából ugyanezt a hatást érhetjük el?
Még több +
A Teint Resist a zsíros és vegyes bőrűek megmentője. Tökéletesen fed, tartós és bőrhatást kelt.
Még több +
Ahogyan a Bourjois Une Skin Matte nevű alapozója is. A Bourjois termékekre egyébként is érdemes odafigyelni, mert fucsa mód elég sok van közülük, melyekről úgy tűnik, hogy egyenesen arról a gyártósorról kerültek le, mint a Chanel kozmetikumok.
Még több +
Megosztás Facebookon