nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Macska által inspirált kalapokat tervez Lagerfeld

Macska által inspirált kalapokat tervez Lagerfeld

Karl Lagerfeld még mindig nem unta meg a legújabb múzsáját, a cicáját; Choupette az új kollekciója tervezésekor is inspirálta a mestert.
NLCafé
f Ajánlom

Macska által inspirált kalapokat tervez LagerfeldClaudia Schiffer, Alexa Chung, Baptiste Giabiconi, és sok más egyéb, szép ember után Karl Lagerfeld legújabb szerelme a macskája. Nem elég, hogy a cicának két külön komornyikja, iPadje és Chanel takarója van, olyan szemtelen lett, hogy már magát a gazdit is kritizálja a Twitteren. Kaiser Karlt ez szemlátomást nem zavarja, ugyanis azt nyilatkozta, hogy ő maga ugyan nem tartja magát híresnek, viszont Choupette-et igen, sőt úgy fogalmazott, hogy „ő a világ leghíresebb macskája”. Azt nem lehet tudni, hogy ki twittel a macska helyett, de akárki is legyen, a humora a tervezőét idézi, hacsak nem ő maga szórakozik a háziállat nevében.

Az öreg – aki szerint Heidi Klum kövér, Pippa Middleton csúnya, és az orosz nőknek azt javasolja, hogy legyenek leszbikusok, hiszen az orosz férfiak rondák – a macskát bezzeg tökéletesnek látja. „Olyan szép a szőre; olyan, mint egy nagy púderpuff szemekkel. Az emberek el vannak ragadtatva tőle” – mondja, és hozzáteszi, hogy az új kollekciót Choupette szemszíne fogja meghatározni, a kalapok pedig a macska szőréhez hasonlatos anyagból fognak készülni. Néha már-már úgy tűnik, hogy a tervező kezd becsavarodni, de isten tartsa meg őt az excentrizmusában, ha ennek köszönhetjük az újabb és újabb zseniális ruhákat, amiket később aztán mindenki lekoppint.

Megosztás Facebookon