nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Futócipők minden terepre

Futócipők minden terepre

Vannak olyan ruhadarabok, amelyeknél a funkcionalitás jobban számít az esztétikumnál; ilyen például a futócipő. Azt nem várhatjuk tőle, hogy kecsessé tegye a bokánkat, de a sportolást azért jelentősen megkönnyíthetik.
NLCafé
f Ajánlom
9 Fotó megtekintése

Futócipők

Úgy tartja meg a lábat, hogy bokánál speciális szálakat építettek bele, hogy erősen fogja a lábat, ugyanakkor ne szorítsa el az oldalirányú mozgását. Nemcsak futáshoz, de aerobikhoz is tökéletes.
Még több +
Ebben a cipőben géllel kitöltött beépített betét van a sarok és a lábujjak alatt, így nem fog elzsibbadni benne a lábfejünk.
Még több +
Ebben a cipőben habbal töltötték ki a talp közepének azt az oldalát, melynek lenyomatát nem látjuk, ha vizes lábbal betonra lépünk. Terepre és hosszú távra való a leginkább.
Még több +
A gyártó azt állítja, hogy ebben a cipőben hatékonyabb az edzés, és csupán a cipőnek is köszönhető lesz néhány a lefaragott centikből.
Még több +
Ebben a cipőben műanyag betétet helyeztek el a talp közepére, hogy hosszú távon se fáradjon el a bokánk. A felsőrész anyaga pedig segít elkerülni a lábfej túlmelegedését. Gyalogláshoz is nagyon jó.
Még több +
Viszonylag alap futócipő, de aki nem készül az olimpiára, annak bőven megteszi. Ez a példány ráadásul jól is néz ki, és nem is olyan drága.
Még több +
Multifunkcionális tornacipő, elsősorban nem is futásra tervezték. A bokánál hab tartja a lábat, hogy ugyan mozogjon minden irányba, de még véletlenül se tudjuk meghúzni. Ráadásul még szexi is.
Még több +
A Yugo névvel feltehetőleg nem azt akarta a gyártó, hogy a volt jugoszláv államokra asszociáljunk, hanem inkább azt, hogy motiváljon minket az indulásra. Ebben a cipőben könnyebb lesz.
Még több +
Ezt a minden létező talpbetéttel ellátott spéci cipőt két szélességi méretben is meg lehet venni. Ez futásnál nagyon jól jöhet, ugyanis fontos, hogy a cipő illeszkedjen a lábra, így a nagyon keskeny vagy nagyon széles lábfejű nők sokszor hoppon maradnak. Ez az egyik létező legjobb cipő, amit kereskedelmi forgalomban megvehetünk magunknak.
Még több +
Megosztás Facebookon