Öltözködjünk

Kate Middleton a világ legjobban öltözött embere

Nincs meglepetés az élen: a hercegné másodszor is nyert.

Kate Middleton a világ legjobban öltözött embereA rangos amerikai Vanity Fair magazin idén is összeállította a világ legjobban öltözött embereinek listáját. Az első helyezett idén is – akárcsak tavalyKatalin hercegné lett, a második Jessica Chastain amerikai színésznő, míg a harmadik a New York Times utcaidivat-fotósa, a 83 éves Bill Cunningham.

A legjobb tízbe bekerült még a rapper-producer Jay-Z, neje, Beyoncé azonban még a negyvenes listáról is lemaradt. Párjával, Liviával szerepel viszont Colin Firth. A hasonló szavazásokon általában bérelt hellyel rendelkező Beckham házaspár erre a listára nem került fel, ahogy Pippa Middleton, Vilmos herceg és az évekig kiválóan teljesítő Michelle Obama sem.

A világhírű sportolók közül Tom Brady amerikaifutball-játékos az előkelő hetedik helyezést szerezte meg, igaz, szupermodell nejét, Gisele Bündchent ő sem hozta magával. 

Az angol királyi családból Harry herceg – akit nemrégiben a legjobb testű hírességek közé is beválasztottak – a 28. helyen került be a legjobban öltözött negyvenbe, az ismert brit divattervező, Stella McCartney csak eggyel előkelőbb helyezést ért el nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top