Öltözködjünk

Suri Cruise ősztől a korának megfelelően öltözködik

A sztárcsemetének életében először le kell mondania a luxusruhákról, sőt a sminkről is. Hatévesen.

Suri Cruise ősztől a korának megfelelően öltözködikA hírek szerint Suri Cruise ősztől egy patinás New York-i katolikus lányiskolában, a Convent of the Sacred Heartban kezdi majd meg tanulmányait, ahol bizony nem villoghat majd trendi luxusruhákban, de a 3 éves kora óta egyik védjegyének számító magassarkúit is kénytelen lesz otthon hagyni a tanítási napokon. Az elit intézményben ugyanis minden tanuló egyenruhát köteles viselni. Még úgy is, hogy a szülők nem mellesleg évi közel 40 000 dolláros – azaz nagyjából 9 500 000 forintos – tandíjat fizetnek, tehát vélhetőleg lenne keret a divatozásra is.

Az iskola szabályzata szigorúan tiltja továbbá a sminket és a körömlakkot is, így a kislánynak ezeket a hóbortjait is mellőznie kell majd. Minden esély megvan tehát arra, hogy úgy fog végre kinézni, ahogy egy normális kisiskolás.

A magunk részéről azért nem szívesen lennénk Katie Holmes helyében, amikor a hisztériás természetű kis minidívára rá kell adnia az egyenruhát…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top