Öltözködjünk

Ezt a cipőt viseli majd Kate Middleton az olimpián?

Az ötkarikás luxuscipő inkább a vitrinbe való, mint a lábakra.

Aruna Seth cipőtervezőt is megihlette a londoni olimpia, mégsem sportcipőt tervezett. A brit kreátor trendi, karcsúsított éktalpú lábbelivel rukkolt elő, melyet 3000 darab Swarovski-kristály díszít. Mintázata az olimpiai öt karikát adja ki.

Ezt a cipőt viseli majd Kate Middleton az olimpián?

A luxuscipő ára 3000 font, azaz mintegy 1 100 000 forint és mindössze tíz párat készítettek belőle egy velencei kézműves cipőgyárban. Brit sajtóértesülések szerint a királyi család több tagja is érdeklődött az exkluzív lábbeli iránt, tehát a legkevésbé sem kizárt, hogy Kate Middleton lábán látjuk viszont az egyik párat az olimpia valamelyik jeles eseményén, elvégre ő már az ötkarikás nyakláncot és a brit olimpikonok formaruhájára rímelő Stella McCartney-ruhát is bevállalta.

A fennmaradó készletet a patinás Harrods áruház árusítja majd, vélhetőleg azonban nem sokáig ácsorog majd a polcon a holmi, hiszen tehetős gyűjtők minden bizonnyal hamar lecsapnak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top