Öltözködjünk

Cipők papucstalpakon!

Sandálias Havaianas, vagyis hawaii papucsok; így hívják a flipflop papucsokat Brazíliában, a világ, Kína utáni második legnagyobb papucsgyártó hatalmában.

Cipők papucstalpakon!A híres Havaianas flipflopgyártó most utánament a legnagyobb konkurensének, az Ipanemának és elkezdett zárt cipőket gyártani. Ebben semmi különleges nem lenne, ha a São Pauló-i gyártók nem döntöttek volna úgy, hogy a flipflopok talpán nem módosítanak egy jottányit sem, hanem egyszerűen rávarrják a cipő tetejét egy hagyományos papucstalpra.

Az új termék szlogenje az, hogy a cipő pont olyan kényelmes, mint a papucsok voltak, cserébe ezek biztonságosabbak járás közben, és egész nyáron le sem akarjuk majd venni őket. A lábbeli szabását nem bonyolították túl: nagyrészt sima mokaszinokat terveztek és egy-két tornacipőt. Ezek viszont a világ minden színében és azoknak minden kombinációjában kaphatók, úgyhogy ha valami miatt úgy érezzük, hogy mondjuk például pont egy narancssárga talpú rózsaszín cipő kell nekünk, akkor már rendelhetünk is egyet az interneten.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top