Öltözködjünk

A lila lesz az őszi–téli szezon divatszíne

Bár alig négy éve volt utoljára eszelősen nagy divat, idén ősszel máris visszatérhet a lila.

A lila lesz az őszi-téli szezon divatszíne„2012–13 őszén és telén mindenki lilában fog járni” – írja a Vogue, és ha valaminek, akkor a világ első számú divatlapjának hihetünk.

Emlékszünk még, hogy a 2008–2009-es szezonban a lila volt az új fekete, és viszonylag szokatlannak számít, hogy ennyire hamar visszatérjen egy trendszín, viszont számos jel mutat arra, hogy a tavaszi–nyári hónapok mindent elborító divatszínét, a mandarint ősztől valóban a lila váltja fel. A szín olyan meghatározó tervezők és divatházak kifutóin bukkant fel, mint a Prada, a Gucci, Christopher Kane, vagy épp Roberto Cavalli. Mi persze egész nyugodtan hordhatjuk majd az előző lilaláz idején vásárolt cuccainkat is. 

A trendelőrejelzés szerint a lila a ruhákon, a kiegészítőkön és a sminkekben is megy majd. Legtrendibb árnyalatai az ibolya és a püspöklila lesznek – a pasztell verzió viszont egyáltalán nem –, és ha igazán trendik akarunk lenni, akkor biztonságos feketével vagy merész rózsaszínnel, narancsszínnel, esetleg pirossal kombináljuk majd. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top