Öltözködjünk

Újra divat a szőrös láb

A gyanta és a borotva továbbra is használatban marad. Kizárólag nadrágban ér szőrösnek lenni. De abban sem érdemes.

Bár a kánikulában konkrétan ránézni is rossz, ettől azonban még tény, hogy az olasz Horace divatház aktuális tavaszi–nyári kollekciójából való a képen látható ruhadarab, ami – ha első ránézésre esetleg nem lenne beazonosítható – nem más, mint egy szőrös leggings.

Mielőtt nem csupán a jó ízlésért aggódók, de az állatvédők is a sikítófrászt kapnának, legalább az utóbbiakat megnyugtathatjuk: a nadrágot műszőrme borítja. És nagyjából ez az egyetlen pozitívum, ami elmondható róla.

Újra divat a szőrös láb

 

A holmi megalkotásakor az „elkövetők” minden bizonnyal azokra a nőkre gondolhattak, akik egy nyári jelmezbálon – legalább félig – jetinek szeretnének öltözni. Ezen kívül más alkalomra nem igazán passzol a cucc.

Aki az említett célcsoportba tartozik, annak sem lesz azonban olcsó a fél jetijelmez: az ára ugyanis 123 font, azaz átszámítva nagyjából 43 000 forint, igaz, mivel a termék iránt a forgalmazók – érthető okokból – nem tapasztaltak elsöprő érdeklődést, ezért egyes internetes áruházakban már féláron is hozzá lehet jutni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top