Öltözködjünk

11 dolog, ami kiment a divatból, és nem hiányoljuk

Mindenki másban néz ki jól, de vannak olyan dolgok, amelyekben mindannyian ostobán nézünk ki.

11 dolog, ami kiment a divatból, és nem hiányoljukVálltömés

A válltömés csodálatos dolog. A férfiaknak. Mi feltétlenül jobban járunk, ha a mellünkre tesszük a szivacsokat.

Szögletes cipőorr
A ködvágókkal legalább lehetett erotikusan piszkálódni az asztal alatt. A szögletes cipőorr semmi másra nem jó, mint hogy az ember precízen és gyorsan belehelyezze az ellenfél szájába; de erre szerencsére ritkán van szükség.

Zseníliapulcsik
Egy időben mindenkinek volt ilyenje. Barnában vagy bordóban. Akinek barna volt, az úgy nézett ki, mint egy barna medve, akinek meg bordó, az mint egy bordó medve. Isten tartsa távol tőlünk ezt az egyébként furcsamód nagyon kellemes tapintású borzalmat.

Övtáska

Az informatikusok még tartják magukat, de mi már feladtuk. Igen, kényelmes, igen, praktikus. Na de mégis hogyan gondoltuk, hogy a hegymászó-felszerelésnek ugyan kifejezetten alkalmas eszközt felvegyük mondjuk egy buliba?

Cuppanós felsők
Mindenkinek a ruhatárában megtalálható az egyszínű pamut, vagy rosszabb esetben műszálas, kör alakú kivágással ellátott szupertapadós felső, melynek köszönhetően megszületett a hátdekoltázs fogalma. Azt hagyjuk is, hogy miért.

11 dolog, ami kiment a divatból, és nem hiányoljukVasalt haj
Addig vasaltuk, amíg úgy nem tapadt a fejünkre, hogy még a legkisebb és legudvariasabban a fejhez lapuló fülek is kilógtak alóla. Persze, persze, csillogott tőle a hajunk: míg végképp el nem égettük. Azóta a hajszárítóval is megelégszünk.

Extra szájfény
Nem szeretünk beleharapni a disznózsírba. A férfiak pedig nem szeretik, ha úgy nézünk ki, mintha beleharaptunk volna. Akkor pedig minek kennénk magunkra ragacsos szájfényt, amibe aztán mindig beletapad a hajunk?

Brezsnyev-szemöldök
Bár a kifutókon egy rövid időre újraéledt az érthetetlen trend, mely vagy kommunista elhivatottságra, vagy egyszerűen csak őrületre utal; szerencsére a többség szemlátomást megúszta, és a szalonokban sem állnak sorba az egyébként létező „szemöldökdúsításért”.

Piercingek
Akinek a kilencvenes évek végén nem volt piercingje, az gyáva nyúl volt, vagy kisiskolás. Az őrületre jó néhány szemöldökcsonton, állon vagy egyéb, kényesebb helyen található soha el nem tüntethető apró pötty emlékeztet a harmincasok testén.

11 dolog, ami kiment a divatból, és nem hiányoljukBakancs utcára
Minél vékonyabbak voltak a lábaink, annál szexibbnek láttuk magunkon a bumfordi birodalmi lépegetőket, és érdekes módon a férfiak sem lamentáltak miatta. Nem volt kényelmes lábanként egy kiló acélbetétet cipelni magunkkal mindenhova, úgyhogy örülünk neki, hogy mostanság a könnyű kis csizmák, sőt a tornacipők is menőnek számítanak.

Jennifer Aniston tépett haja a Friendsből
Nemrég minden magára valamit adó nő úgy nézett ki, mint egy frissen tolladzó kismadár. A fodrászok nem bírtak magukkal: orbitális burákat készítettek kiálló, hegyes vékony hajvégekkel, melyeket kellő lakkozás után fegyverként is lehetett használni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top